Ostalo je još samo nekoliko dana da iskoristite priliku i postanete dio nevjerovatne, jedinstvene priče u cijelom svijetu, koju pišu Željo i njegovi navijači.  A samo zahvaljujući našim navijačima i toj neraskidivoj vezi sa Klubom, san o novoj Grbavici je postao stvarnost u kojoj svi sada uživamo i sa ponosom gledamo prema novoj istočnoj tribini.

Podsjećamo, FK Željezničar je u sklopu projekta “Izgradimo istočnu tribinu”, sa partnerom AC – Betanija, organizovao nagradnu igru za kupce desetogodišnjih ulaznica. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju samo fizička lica, a do sada je ukupno oko 300 takvih kupaca. To znači da je vjerovatnoća  dobitka izuzetno velika, a najsretniji navijač FK Željezničar postaće novi vlasnik posebno uređenog automobila u plavo-bijeloj boji, Opel Adam „Željo edition“. Ostale nagrade su putovanje za dvije osobe u Tursku, sa boravkom u hotelu sa pet zvjezdica te Philips LCD TV.

Nagradna igra završava 15. marta, a izvlačenje dobitnika je zakazano za 18. mart u poluvremenu utakmice protiv Radnika na Stadionu Grbavica. Istočna tribina će biti završena u predviđenom roku i očekujemo da ćemo svi zajedno sa „novog istoka“ gledati prvu domaću utakmicu našeg Želje u Ligi za prvaka.

„A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu…“

 

https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/videos/1265808630167549/