FK Željezničar poziva sve navijače i simpatizere da se učlane u Klub, te poziva članove Kluba da produže svoje članstvo.

Najtrofejniji bh. klub, FK Željezničar, trenutno broji 4690 članova. U modelu poslovanja Kluba, navijači su najbitniji segment, a podrška koju navijači pružaju Klubu kroz dolaske na utakmice, navijanje, te niz drugih akcija je na jako visokom nivou.

FK Željezničar poziva sve navijače i simpatizere širom svijeta da podrže Klub kroz članstvo. Članom FK Željezničar možete postati popunjavanjem prijavnice na Stadionu Grbavica radnim danima od 9 do 17 sati. Subotom se u Klub možete učlaniti popunjavanjem prijavnice u Fan shopu, člansku karticu ćete dobiti na kućna vrata, a troškove poštarine će snositi Klub. Članarina iznosi 20 KM, a članstvo vrijedi 365 dana.

Također, pozivamo i članove kojima je istekla članarina da produže svoje članstvo i na taj način direktno pomognu rad svog voljenog kluba. FK Željezničar će nastaviti sa praksom redovnog izvještavanja navijača i sponzora o prikupljenim sredstvima.

Sve informacije oko članstva u FK Željezničar pročitajte ovdje. Ti si Željo!