U Željinoj kućici na Sarajevo Holiday Marketu sutra od 18 sati vaši domaćini će biti prvotimci Plavih, Aleksandar Kosorić, Jasmin Bogdanović i Nedo Turković.

Od 18 sati domaćini u Željinoj kućici bit će defanzivci Želje, Aleksandar Kosorić i Jasmin Bogdanović, te napadač Nedo Turković. Fudbalerima imate priliku postavljati pitanja, razgovarati o Klubu i fotografisati se. Druženje je organizovano u kućici na Trgu djece Sarajeva, ispred BBi centra.

Kosorić je u dresu Želje odigrao 57 utakmica, a postigao je dva gola. Ove sezone je odbranu Plavih predvodio na 25 susreta. Bogdanović je u Plavom dresu odigrao ukupno 61 utakmice, a pet puta je tresao protivničku mrežu. U tekučoj sezoni je Jasmin odigrao 22 utakmice, a trenutno se oporavlja od povrede ligamenata koljena. Turković, Željino dijete, na početku sezone je povrijedio ligamente koljena, te još uvijek nije se priključio treninzima. Za Želju je odigrao 23 utakmice i postigao dva gola.

Pored druženja, u Željinoj kućici vas očekuje mnogo proizvoda iz našeg Fan shopa. Pozivamo vas da danas dođete u što većem broju, a dobra zabava neće izostati.

Mi smo Željini, Željo je naš!