Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, objavio je spisak fudbalera za naredno okupljanje, a na proširenom spisku se nalazi fudbaler Željezničara, Miroslav Stevanović. Također, spisak je objavio i selektor mlade reprezentacije, Vinko Marinović, koji je na spisak uvrstio našeg fudbalera Kemala Osmankovića.

A reprezentacija BiH će 25. marta u Zenici odmjeriti snage sa reprezentacijom Gibraltara, a tri dana poslije i sa selekcijom Albanije. Selektor Mehmed Baždarević pozvao je 21 fudbalera, tri golmana te je dodao četiri fudbalera na prošireni spisak u slučaju povreda. Ime našeg fudbalera Miroslava Stevanovića nalazi se na proširenom spisku, a vrijedi istaći da je među 24 pozvana reprezentativca čak osam bivših igrača Plavih, a to su Šehić, Cocalić, Zukanović, Vršajević, Višća, Gojak, Bajić i Hodžić.

Prvi kvalifikacioni susret mlada reprezentacija BiH će odigrati 25 marta u Trening centru u Zenici protiv Lihtenštajna. Novoimenovani selektor Vinko Marinović pozvao je 22 igrača. Na spisku se nalazi defanzivac našeg tima Kemal Osmanković, te Dženis Beganović, napadač Želje koji se nalazi na posudbi u Metallegheu. Od bivših igrača našeg Kluba pozvani su Memija i Hadžiahmetović.