Željezničar će sutra u okviru 1/8 finala Kupa BiH dočekati Goražde, a tim povodom obratio se prvotimac, Siniša Stevanović.

– Za nas nema lakih utakmica, generalno mi moramo 408% da se napnemo da bi pobijedili neku ekipu, zvala se ona Sarajevo ili Goražde. Mi ako nismo u fulu, ako nismo našpanovani do kraja nećemo pobijediti nikoga. Cilj je prolazak dalje i pokušati da se ode do kraja u ovom takmičenju. Ekipa je spremna, ulazimo u ritam srijeda-subota, ali imamo dovoljan broj igrača da iznesemo to, kazao je Stevanović, a potom se osvrnuo na svoje partije u ovoj sezoni.

– Imao sam taj crveni karton koji me je nažalost odvojio od uslovno rečeno lakše utakmice, ali vidjeli ste da nije bila laka. U suštini uvijek može bolje, ko kaže da dobro igra mislim da nije na pravom mjestu, treba biti samokritičan, ja sam malo i previše, ali igra se uvijek može podići na viši nivo.

Utakmica se igra u srijedu s početkom od 15 sati. Glavni sudija na susretu je Zoran Grbić, a pomoćnici su Nebojša Žugić i Igor Radaković.