Omladinci našeg Željezničara su u okviru 6. kola Omladinske Premijer lige BiH gostovali u Mostaru kod domaćeg Zrinjskog. Juniori su slavili sa visokih 4:0, dok su kadeti bili bolji rezultatom 3:2.

Juniori Želje, predvođeni Admirom Adžemom, u Mostaru su deklasirali domaći Zrinjski sa visokih 4:0. Strijelci u pobjedi nad aktuelnim prvakom Omladinske lige su bili Šabanadžović, Velić, Šehić i Šubo. Plavi su igrali u sastavu: Karavdić, Beširević, Kurtović, Šabanadžović, Dacić, B. Šehić, Al. Šehić, Hrvanović, Delić, Hajdarević i Velić. Još su igrali: Ar. Šehić, Bijedić, Jusufi, Šubo, Hasanović. Nakon šest odigranih kola, juniori Želje se nalaze na petom mjestu sa 12 osvojenih bodova.

I kadeti Plavih su osvojili tri boda na teškom gostovanju u Mostaru. Fudbaleri Adina Mulaosmanovića su slavili sa 3:2, a strijelci za naš tim su bili Hasanović, Šehić i Šušić. Željo je igrao u sastavu: Osmanović, Mušović, Lukovac, Nuhanović, Duraković, Hasanović, Šehić, Mešić, Zilić, Šušić, Kršić. Sa klupe je ušao Bezdrob. Baš kao i juniori, i kadeti imaju 12 osvojenih bodova, a trenutno zauzimaju treću poziciju.

U narednom kolu Omladinske Premijer lige, juniori i kadeti Želje dočekuju selekcije Čelika.