U okviru 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH, na Stadionu Grbavica, snage će odmjeriti fudbaleri našeg Željezničara i Širokog Brijega, a Klub je danas odredio cijene ulaznica.

Cijene ulaznica za susret 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Široki Brijeg će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, sjevernu tribinu 8 KM, te za zapadnu tribinu 20 KM.

Prodaja ulaznica počinje u subotu, a vršit će se na Stadionu Grbavica. U subotu ulaznice možete kupiti u periodu od 12 do 17 sati, a u nedjelju od 12 do kraja prvog poluvremena.

Na utakmici će biti otvorena na sjeveru četiri, na jugu pet, a na zapadu dva ulaza. FK Željezničar moli navijače da dođu ranije da bi se izbjegle neželjene gužve, te da poštuju predviđene ulaze za godišnje karte.

Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 16:30 sati.