Dugogodišnji i renomirani prijatelj FK Željezničar, kompanija Brajlović, prepoznala je pozitivni kurs kojim je naš Klub krenuo donošenjem novog statuta, te je tako FK Željezničar postao bogatiji za još jednog partnera čija će podrška zasigurno olakšati i poboljšati rad i razvoj našeg kolektiva.

– Ovo je još jedan uspjeh našeg menadžmenta i posebno nam je drago da smo obnovili saradnju sa našim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Brajlović. S obzirom na to da su i FK Željezničar i kompanija Brajlović lideri u BiH na svojim poljima, prepoznali smo jedni druge kao idealne partnere i vjerujem da ćemo imati odličnu saradnju na obostranu korist, rekao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak te dodao da ovaj ugovor predstavlja novu i veoma bitnu stepenicu u razvoju našeg Kluba.

– Željezničar je oduvijek bio sinonim za lidera u bosanskohercegovačkom fudbalu i upravo zbog toga ga podržavamo dugi niz godina. Nadam se da će naš primjer slijediti i druge bosanskohercegovačke kompanije, naveo je šef marketing službe kompanije Brajlović, Samir Brajlović.

Kompanija Brajlović je u našoj državi, ali i šire, prepoznatljiva po svojim proizvodima vrhunske kvalitete, koji su joj osigurali mjesto na samom vrhu bosanskohercegovačke mesne industrije.

Rukovodstvo FK Željezničar se zahvaljuje kompaniji Brajlović na povjerenju!

Mi smo Željini, Željo je naš!