Fudbaleri Željezničara i Sarajeva, Haris Hajdarević, Amir Velić, Krste Velkoski i Alen Mustafić, posjetili su BBI banku, te obišli kancelarije i uposlenike ovog dugogodišnjeg partnera našeg kluba.

Marketing menadžer FK Željezničar, Emir Dobrača, zahvalio se BBI banci na pozivu, te najavio saradnju ova dva bredna i u narednim godinama.

– U ime FK Željezničar želim najprije da se zahvalim cijelom menadžmentu i svim zaposlenim BBI banke. Drugu godinu zaredom se uspješno odvija partnerstvo između BBI banke i FK Željezničar. Ove godine će FK Željezničar uzeti učešće i na Sarajevo Business Forumu, te se nadamo da ćemo izvući neke koristi samim učešćem na tako respektabilnom eventu. Također, ističem posebnu zahvalnost prema marketing timu BBI banke koji su zaista uvijek tu za FK Željezničar. Nadamo se da će se i u budućnosti ovako odvijati naša saradnja, rekao je Emir Dobrača.

Na ovaj način dodatno je promovisan sarajevski derbi između Sarajeva i Želje koji se igra u nedjelju, a svoje očekivanje je prenio fudbaler Plavih, Haris Hajdarević.ž

– Nadamo se korektnoj utakmici. Kao što je već rečeno, derbi je fudbalski praznik u državi. Također koristim ovu priliku da pozovem sve navijače da nas podrže, a mi obećavamo da ćemo dati svoj maksimum, kazao je Haris Hajdarević.

U nastavku pogledajte video sa posjete FK Željezničar i FK Sarajevo BBI banci.