Danas je u Plavom salonu Stadiona Grbavica održana konferencija za medije povodom odigravanja susreta 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH između našeg Željezničara i Radnika.

Prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba, Milomir Odović, fudbaler Ognjen Đelmić, te predstavnici navijača Amar Zulić i Eldin Bećiragić.

– U ovoj sedmici nas očekuju dvije važne utakmice. Vjerujem da će igrači imati isti pristup sutra kao i u dosadašnjim susretima. Sretan bih bio da nam je trebalo manje energije da dođemo do bodova protiv Zrinjskog, ali šta je tu je. Kada je Radnik u pitanju radi se o kvalitetnoj ekipi, a podatak da su u posljednja dva gostovanja na Grabvici osvojili po bod najbolje pokazuje da nisu baš ugodan protivnik za nas, kazao je Odović.

Milomir je istakao da očekuje zatvorenu igru Radnika, ali da njegova ekipa ide na pobjedu.

Potom se obratio brzonogi krilni fudbaler Plavih, Ognjen Đelmić.

Ukoliko svi pružimo svoj maksimum tri boda neće doći u pitanje. Iz utakmice u utakmicu pokušavamo ostvariti što bolji rezultat, a ja sam lično zadovoljan dosadašnjim igrama, ali uvijek može bolje, rekao je Đelmić.

Cijene ulaznica za susret 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Radnik će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, za članove 4 KM, sjevernu tribinu 8 KM, za članove 6 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM.

POGLEDAJ GALERIJU