Fudbaleri Željezničara vrijedno se u Antaliji pripremaju za nastavak sezone, a danas je ekipa odradila dva treninga.

Oba treninga u punom intenzitetu i jakom ritmu su odradili svi fudbaleri izuzev Denisa Žerića, dok je drugi trening preskočio Mateo Boccaccini. Tokom drugog treninga u žaru borbe sudarili su se Marković i S. Stevanović, te su zbog povrede nosa i arkade ranije napustili trening.

Narednu pripremnu utakmicu Željo igra u ponedjeljak od 15 sati, a protivnik je ruski Amkar Perm. Prvi pomoćnik, Adin Mulaosmanović, ističe da je zadovoljan zalaganjem fudbalera i dosadašnjim dijelom priprema.

Što se tiče priprema moramo biti zadovoljni jer smo sve zacrtano uradili. Pripreme smo podijelili na tri dijela, prvo smo radili u Sarajevu, potom u Međugorju, a sada smo u Antaliji. Imamo izvanredne uslove, dobre terene, dobre protivnike. Radimo na tehničko-taktičkom dijelu i na uigravanju ekipe, te se nadam da ćemo na proljeće pokazati dobre partije, kazao je Mulaosmanović.

Trening Plavih su posjetili polaznici Taekwondo kluba Novi Grad. Fotografije sa jutarnjeg treninga pogledajte na Facebook stranici, a fotogaleriju poslijepodnevnog u nastavku.

POGLEDAJ GALERIJU