Željezničar će u okviru 28. kola dočekati Široki Brijeg, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Amar Osim i prvotimac, Irfan Fejzić.

–  Treniram, radim cijeli život i želim da budem na golu. Došao sam prije tri i pol godine da budem alternativa Kjosevskom. Za sve ovo vrijeme smo postali prijatelji, ja sam se dokazivao svakodnevno. Što se tiče povratka među stative, hvala na stručnom štabu, a što se tiče jesam li opravdao povjerenje to je do njih. Posebne pripreme za Široki nismo imali, ali odlično poznajemo čvrstu ekipu Širokog Brijega. Napravili su u ovom dijelu prvenstva doista dobre rezultate, ali to nama daje za pravo da ih maksimalno respektujemo. Ko od nas sutra bude istrčao na teren smatram da moramo dati svoj maksimalan doprinos. Želimo pobjedu da bismo se približili Širokom i ušli u borbu s njima za treće mjesto, kazao je Irfan Fejzić.

Utakmica se igra u srijedu u 20 sati uz prenos na platformi Moja TV. Prodaja ulaznica po uobičajenim cijenama počinje na dan utakmice u 10 sati u Shopu FK Željezničar, a od 14 sati u prodajnim kućicama ispred stadiona.

Foto: Ines Lučić, fkzeljeznicar.ba