Željezničar će u okviru 3. kola Lige za prvaka dočekati ekipu Radnika, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Admir Adžem i prvotimac, Dženan Zajmović.

– Sva sredstva smo usmjerili na utakmicu s Radnikom, za nas jako bitna utakmica. Želimo ostvariti pobjedu, vrijedno smo se spremali i nadam se da ćemo u subotu pokazati zašto smo lideri na tabeli. Mi smo analizirali utakmice i nadamo se da ćemo već u narednim utakmicama ispraviti probleme koje smo imali. Cijenimo i poštujemo ekipu Radnika, ali ja vjerujem u svoje momke i da će oni koji dobiju priliku dati svoj maksimum, ispoštovati zadatke i pomoći ekipi da ostvare pobjedu. Nema pritiska, svaku utakmicu je isti pritisak. Izađeš s namjerom da pobijediš i tako će biti i u ovoj utakmici. Imamo dvije solucije i dva treninga pa ćemo o ekipi odlučivati do same utakmice, rekao je Admir Adžem.

– Svjesni smo svi da nema laganih utakmica u doigravanju i moramo ozbiljno shvatiti utakmicu. Dobili smo podatke o njima i ući ćemo sa maksimalnim angažmanom u ovu utakmicu, kazao je Dženan Zajmović.

Foto: Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba

Utakmica Želje i Radnika igra se u subotu u 16 sati. Klub će nagraditi pet najsretnijih navijača koji kupe ulaznicu za ovaj susret sa potpisanim dresom. Potrebno je da uradite sljedeće:

1. Kupovina ulaznice;
2. Fotografisanje ulaznice;
3. Objava na Facebook ili Instagram profilu uz hashtag #ŽeljoRadnik;
4. Odabrati opciju da objava bude javna.

Prodaja ulaznica je svaki dan od 10 do 17 sati.