FK Željezničar i kompanija Svjetlostkomerc potpisali su sponzorski ugovor na godinu dana.

Porodica Plavih bogatija je za još jednu respektabilnu kompaniju, a riječ je o Svjetlostkomercu. Svjetlostkomerc je vodeći maloprodajni lanac specijalizovanih prodavnica za prodaju knjiga, udžbenika, školskog pribora, darovne galanterije, kancelarijskog materijala te ostalih roba iz našeg širokog asortimana u Bosni i Hercegovini.

–  Svakako je veliko zadovoljstvo imati partnera kao što je Svjetlostkomerc, kompaniju koja posluje duže od 70 godina i koja je vodeći maloprodajni lanac u svojoj branši u BiH. Ima potpisane ugovore o distribuciji i prodaji sa svim relevantnim inostranim i domaćim izdavačkim kućama, autorima knjiga i udženika, kao i najpoznatijim svjetskim proizvođačima školskog i kancelarijskog materijala. Svjetlostkomerc kao i naš klub dijeli iste vrijednosti, te će zasigurno ova saradnja donijeti obostranu korist, kazao je marketing menadžer Kluba, Emir Dobrača.

– Prije svega želim naglasiti da izuzetno cijenimo činjenicu da je rukovodstvo FK Željezničar prepoznalo potencijal naše saradnje, te shodno tome i realizirao ovaj ugovor o partnerstvu. Svjetlostkomerc, bh. brend sa dugom tradicijom generalno ima za cilj njegovati  partnerske odnose sa zvučnim imenima regije, a savršen izbor za isto je upravo FK Željezničar. Uvjereni smo u dobre rezultate ove saradnje, svakako na obostrano zadovoljstvo. Čast nam je da će plavi navijači od sada biti naši vjerni kupci, kazala je šefica marketing službe Svjetlostkomerca, Nađa Tihić.

Pored maloprodajne mreže koju čini 19 knjižara u deset gradova u Bosni i Hercegovini, značajno učešće na tržištu sa konstantnim rastom ostvaruje i veleprodaja kancelarijskog i školskog pribora koja je zastupljena u nekoliko najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini.

Maloprodajne objekte Svjetlostkomerca u Sarajevu možete posjetiti na sljedećim lokacijama:

  • Knjižara br. 6 – Koševska 20
  • Knjižara br. 2 – Titova 54
  • Knjižara br. 9 – Muhameda Kantardžića 3
  • Knjižara br. 5 – Ćumurija 9
  • Knjižara br. 3 – Zmaja od Bosne 51
  • Knjižara br. 8 – Malta 5
  • Knjižara br. 7 – Brčanska 19
  • Knjižara br. 11 – Emira Bogunića Čarlija 4