FK Željezničar i PAK Centar su današnjim potpisivanjem ugovora produžili saradnju na još jednu godinu.

PAK Centar je domaća kompanija za proizvodnju i promet prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Više o kompaniji pročitajte na njihovoj stranici.

– Željezničar kao društveno odgovoran Klub je na svoj prijedlog besplatno reklamirao Udruženje Kupujmo i koristimo domaće, s tim u vezi posebne odnose imamo sa domaćim kompanijama. Jedna od njih je PAK Centar sa kojom imamo višegodišnju izuzetnu saradnju. Danas je na obostrano zadovoljstvo saradnja produžena na još godinu dana, kazao je član UO FK Željezničar, Dejan Nikolić.

– Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo produžili saradnju sa najtrofejnijim bosanskohercegovačkim klubom, te se iskreno nadamo da će ćemo doprinijeti uspjesima Fudbalskog kluba Željezničar u predstojećoj sezoni. PAK Centar na ovaj način želi da pruži podršku sportskim kolektivima u državi i da stimuliše omladinu za postizanje vrhunskih rezultata. Zahvaljujući uspješnoj saradnji sa FK Željezničar sve lakše pronalazimo put do naših potrošača, rekao je direktor kompanije, Nijaz Đip.

Mi smo Željini, Željo je naš!