FK Željezničar i kompanija Centrotrans Eurolines produžili su ugovor o međusobnoj saradnji čime je ova kompanija i dalje zvanični prevoznik prvog tima i omladinskih selekcija Kluba.

Predstavnici FK Željezničar i kompanije Centrotrans potpisali su produženje ugovora na još jednu godinu, a ugovorom će Centrotrans biti zvanični prevoznik prvog tima i omladinskih selekcija. Marketing menadžer FK Željezničar, Emir Dobrača, ističe odličnu saradnju i pregovore sa kompanijom Centrotrans.

– FK Željezničar je izuzetno zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa Centrotransom, te smo odlučili da započnemo pregovore o produženju koji su rezultirali potpisom ugovora. Kompanija Centrotrans d.o.o. je lider u prevozu putnika, a naš klub teži saradnji sa najboljima. U narednih 365 dana, kompanija Centrotrans će vršiti usluge prevoza seniorskog tima i omladinskih kategorija, kazao je Emir Dobrača.

Izvršna direktorica marketinga, Aida Brkić, istakla je da je kompanija Centrotrans zvanični prevoznik svih bh. reprezentacija kao i najznačajnijih klubova u BiH.

– Zadovoljstvo nam je što je FK Željezničar i ove godine naš partner i želimo im puno pobjeda u sezoni 2017/2018. Za potrebe prijevoza igrača i stručnog štaba FK Željezničar obezbijedili smo jedan plavi autobus što simbolično govori o značaju ove saradnje. Nadamo se da ćemo sa seniorskim timom, ali i omladinskim pogonima putovati, ne samo na domaće utakmice, već i na strana gostovanja.