FK Željezničar i Central osiguranje d.d. potpisali su sponzorski ugovor na period od godinu dana, a Klub se zahvaljuje novom partneru na brzim i uspješnim pregovorima.

Central osiguranje d.d. je u proteklom periodu nekoliko puta finansijski pomagao Omladinskoj školi FK Željezničar, a od danas ova osiguravajuća kuća će sponzorisati i prvi tim Kluba.

– Vrlo jasna poslovna vizija od koje ne odstupamo, strateška ulaganja, stalna zapošljavanja i ulaganja u ljudske potencijale kao i stalni rast prihoda čine nas prepoznatljivim primjerom uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini, što temeljimo na etičkim normama poslovanja, socijalnoj osjetljivosti, pomaganjem sportskih i kulturnih događaja te humanitarnim djelovanjem u zajednici u kojoj živimo i ostvarujemo prihod. Uzimajući u obzir sve ranije navedeno, dolazimo do činjenice da smo poželjan partner u poslovanju, što predstavlja dodatnu motivaciju za rast i napredak, te poboljšanje uvjeta prema korisnicima naših usluga, istakli su iz Central osiguranja.

Central osiguranje ima 65 poslovnica u BiH. Sjedište kompanije je u Sarajevu, ured za štete te dio administracije je u matičnom Ljubuškom. Više o novom poslovnom partneru Kluba pročitajte ovdje.