Posebne pogodnosti za navijače Željezničara iz kompanije Telemach

FK Željezničar poziva navijače da se prijave za usluge jedne od vodećih kompanija u sektoru telekomunikacija u Bosni i Hercegovini, Telemach. Kao višegodišnji sponzor našeg Kluba, Telemach navijačima nudi posebne pogodnosti, a svi zainteresovani prijaviti se mogu putem emaila clanstvo@fkzeljeznicar.ba ili lično u klupskom Fan shopu. Svi zainteresovani koji se ovim putem prijave za usluge kompanije Telemach, direktno doprinose poslovanju FK Željezničar.

Pročitajte više

Otvaranje istočne tribine Stadiona Grbavica

Istočna tribina Stadiona Grbavica zvanično će biti otvorena u subotu, neposredno prije utakmice sa Slobodom. Trenutak je to koji smo dugo čekali i koji se do samo prije tri mjeseca činio nemogućim, ali svi zajedno smo ostvarili ono o čemu smo sanjali i napravili tribinu.

Pročitajte više

Dvadeset jedna godina od reintegracije Grbavice

Na današnji dan prije 21 godinu u gradske okvire vraćeno je naselje za koje su FK Željezničar i svi naši navijači posebno vezani. Naravno, riječ je o Grbavici, dijelu grada koji mnogo toga dijeli s našim Željom. Mnogi naši igrači su živjeli u tom naselju, tu su svoje prve fudbalske korake napravili i neki naši […]

Pročitajte više