Kompanija ZiraatBank BH d.d. podržala je najveći infrastrukturni projekat u novijoj historiji FK Željezničar, izgradnju istočne tribine, kupovinom deset desetogodišnjih ulaznica.

Radovi na izgradnji istoka idu punom parom i očekuje se da tribina bude spremna za drugi dio sezone, u kojem Željezničar očekuju vrlo bitne utakmice u borbi za plasman u evropska takmičenja. Podrška ovom velikom projektu stiže sa svih strana, a svoje učešće je dala i Ziraat banka kupovinom deset desetogodišnjih ulaznica.

FK Željezničar je direktoru Ziraat banke, Ali Riza Akbaşu, uručio dres sa brojem deset u znak zahvalnosti na podršci.

Nevjerovatno je kakvu smo pozitivnu priču stvorili i koliko ljudi, navijača i kompanija je preoznalo značaj projekta i podržao izgradnju istočne tribine. Izuzetno nam je drago i velika čast što je Ziraat banka postala dio naše Željine porodice, kazao je Almir Hadžiosmanović, član Upravnog odbora.

ZiraatBank d.d. je 1996. godine stekla pravo na rad u pružanju bankarskih usluga u Bosne i Hercegovini, a već 1997. godine je počela sa radom u Sarajevu kao prva banka sa inostranim kapitalom. Ziraat banka vam nudi sve vrste bankarskih aktivnosti u Bosni i Hercegovini: domaći i strani platni promet putem swifta; razmjena valuta; izdavanje i upravljanje platnim karticama; izdavanje i upravljanje međunarodno važećim kreditnim karticama; potrošački krediti; stambeni krediti; auto krediti; poslovni krediti; dokumentarni poslovi i garancije; Western union; E-bankarstvo; računi i depoziti; ATM usluge.

Podsjetimo, akcija “Izgradimo istočnu tribinu” podrazumijeva kupovinu desetogodišnje ulaznice sa središnji dio budućeg istoka, a cijena ulaznice iznosi 1.000,00 KM. Do sada, realizovana je kupovina 549 desetogodišnjih ulaznica.

Izgradimo istočnu tribinu! Mi smo Željini, Željo je naš!