Navijači FK Željezničar još do kraja ovog mjeseca imaju jedinstvenu priliku da postanu vlasnici desetogodišnjih ulaznica i na taj način učestvuju u najvećem poslijeratnom projektu na Stadionu Grbavica. Na raspolaganju do 30. aprila je ostalo svega 200 desetogododišnjih karata i poslije tog roka desetogodišnje ulaznice viće neće biti moguće kupiti.

Podsjećamo, vlasnike jedinstvenih karata na istočnoj tribini čekaju obilježena sjedeća mjesta sa imenom i prezimenom sa kojih će u narednih deset godina odgledati najmanje 250 prvenstvenih, kup i evropskih utakmica. Sav prihod od prodaje desetogodišnjihi i pojedinčanih ulaznica za istočnu tribinu biće iskorišten za dalje uređenje tog dijela Stadiona Grbavica.

Foto: Ines Lučić, fkzeljeznicar.ba

Novoizgrađenu istočnu tribinu je proteklog vikenda zvanično otvorio počasni predsjednik FK Željezničar, Ivica Osim. Utakmicu sa Slobodom je sa novog istoka, gledalo više od 4.000 navijača, koji su zajedno za navijačima sa južne i sjeverne tribine napravili ambijent za pamćenje i nosili ekipu Željezničara do nove pobjede.

POGLEDAJ GALERIJU