FK Željezničar će u subotu i nedjelju od 12 do 16 sati organizovati promociju članskih kartica, te druženje sa nekim od fudbalera našeg tima.

Prvo druženje i promocija je zakazana za subotu od 12 sati u Konzum Family centru u Ložioničkoj ulici. Druženju će prisustvovati nekoliko fudbalera, a posjetioci će imati priliku fotografisati se sa igračima, pokazati svoje vještine u fudbalskim igrama, te učlaniti se u Klub. Druženje u nedjelju će se održati u istom terminu u SCC-u.

Svi koji se na taj dan učlane ili obnove članarinu dobit će prigodan poklon iz Fan shopa. Podsjetimo, u toku je promotivna akcija za sve aktivne članove i navijače koji se učlane ili obnove članarinu do 30. juna u kojoj će nekom od sretnih navijača pokloniti dres ili desetogodišnju ulaznicu.

Biti član FK Željezničar ne znači samo imati člansku karticu, to vam donosi i brojne benefite. Neke od prednosti koje vam donosi članstvo u našem Klubu su da samo članovi imaju pravo na kupovinu sezonskih ulaznica, pravo prvenstva prilikom kupovine ulaznica za utakmice u evropskim kupovima, biranje najboljih mjesta na stadionu, popust u klupskom Fan shopu, učešće u mnogobrojnim promotivnim akcijama sponzora Kluba, i mnoge druge pogodnosti. Status vaše članarine možete provjeriti ovdje.

Mi smo Željini, Željo je naš!