U ponedjeljak od 11 sati, u Shopu FK Željezničar, počinje prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2021/2022.

Prodaja ograničenog broja sezonskih ulaznica počinje naredne sedmice. U prodaji će se naći:

  • Sjever – 70 KM (200 ulaznica)
  • Sjever penzionerska – 30 KM (100 ulaznica uz obavezan pokaz čeka)
  • Istok – 140 KM (200 ulaznica)
  • Jug – 40 KM (isključivo za članove UNFKŽ i uz pokaz aktivne članske kartice grupe)

Ulaznice mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba. Odluka o ograničenom broju ulaznica donijeta je zbog mogućeg ograničenja prisustva navijača na stadionu. Prva dva dana prodaje ulaznice za Istok će moći kupiti samo vlasnici desetogodišnjih kartica.

Svi navijači koji se žele učlaniti ili obnoviti članarinu, odnosno kupiti sezonsku ulaznicu moći će to uraditi u Shopu svakog radnog dana u terminu od 9:30 do 17:30 sati, te subotom od 09:30 do 14:30 sati.

DESETOGODIŠNJE ULAZNICE ZA ISTOČNU TRIBINU

FK Željezničar je zbog pandemije prouzrokovane virusom Covid-19 donio Odluku da se ugovor svih vlasnika desetogodišnjih ulaznica produži za dvije godine. Vlasnici desetogodišnjih ulaznica neće moći sa svojim karticama prisustvovati utakmicama m:tel Premijer lige BiH, ali će imati pravo prvenstva kupovine pojedinačnih ulaznica.

Molimo vlasnike desetogodišnjih ulaznica za razumijevanje jer druga opcija nije bila moguća zbog toga što je prodato skoro 900 desetogodišnjih ulaznica, a prema dosadašnjim informacijama bit će moguće prisustvo 500 gledalaca na istočnoj tribini.

POJEDINAČNE ULAZNICE

Zavisno od odluke Kriznog štaba o broju dozvoljenih navijača, Klub će u prodaju pustiti broj ulaznica koji će zavisiti od prodatih sezonskih ulaznica i maksimalnog dozvoljenog broja gledalaca. Prvenstvo kupovine prvog dana prodaje imat će vlasnici desetogodišnjih ulaznica.

“Baš je dobro vidjeti te opet…”