Fudbaleri našeg Željezničara u okviru 11. kola BH Telecom Premijer lige BiH na Grbavici će dočekati ekipu Veleža.

Utakmica 11. kola BH Telecom Premijer lige BiH između našeg Željezničara i Veleža na rasporedu je u nedjelju sa početkom od 15 sati.

Glavni sudija susreta je Ognjen Valjić iz Banja Luke, pomoćnici su Željko Marić iz Doboja, Jasmin Smajić iz Kalesije, Predrag Stankić iz Bijeljine te Sabrija Topalović iz Bijeljine. Četvrti sudija je Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva. Delegat na utakmici će biti Radika Mladić iz Bijeljine.

Jakupović je u 2014. godini kao glavni sudija dijelio pravdu na 22 utakmica. Od toga, 14 u Premijer ligi, dvije u Kupu BiH, dvije na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 17 godina, također dvije na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 19 godina te dvije utakmice u okviru kvalifikacija za Evropa ligu. Podijelio je čak 111 žutih te osam crvenih kartona.

Cijene ulaznica za susret 11. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Velež će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, za članove 4 KM, sjevernu tribinu 8 KM, za članove 6 KM, otkriveni dio zapada 15 KM te natkriveni dio 20 KM.