Prodaja ulaznica za utakmicu drugog pretkola Evropske lige između FK Željezničar i AIK Fotboll zvanično počinje sutra od 11 sati. Sutrašnja prodaja se odnosi samo na aktivne članove FK Željezničar.

Nakon što je Željo u prvom pretkolu eliminisao ekipu Zete, u drugom pretkolu će odmjeriti snage sa favoriziranim švedskim AIK-om. Utakmica se igra u četvrtak od 20:45 sati, a zvanična prodaja ulaznica počinje sutra od 11 do 18 sati.

Jedna ulaznica važi samo za jednu osobu uključujući i djecu. Svaka osoba mora imati ulaznicu koja će biti skenirana prilikom ulaska u stadion, a shodno pravilima UEFA-e. Molimo navijače da ne sjede niti da stoje na stepenicama, u protivnom FK Željezničar će se suočiti sa kaznom od nekoliko desetina hiljada Eura.

Ulaznice će sutra moći kupiti samo aktivni članovi Kluba. Status članstva će se provjeravati na licu mjesta, a jedan član će biti u prilicu kupiti maksimalno dvije ulaznice. Obnoviti ili učlaniti se u Klub bit će moguće u Fan shopu.

Dan poslije i na dan utakmice ulaznice će biti u prodaji i za navijače koji nisu članovi Kluba. Podsjećamo, za evropske utakmice na Grbavici važe desetogodišnje ulaznice.

Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 15 KM za tribinu Istok, 15 KM za tribinu Sjever, te 25 KM za tribinu Zapad A.