Danas je počela prodaja ulaznica za susret drugog pretkola Evropske lige između FK Željezničar i Apollon Limassol FC, a prodato je već 2.050 ulaznica. Sutra se prodaja nastavlja od 10 sati.

Prodaja će se vršiti u prodajnim kućicama ispred stadiona od 10 do 19 sati. Cijene ulaznica iznose 5 KM za tribinu Jug, 15 KM za tribinu Istok, 15 KM za tribinu Sjever, 25 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 4 KM za tribinu Sjever.

Na stadionu će biti otvorena četiri ulaza za Jug, četiri ulaza za Sjever, tri ulaza za Istok, te jedan ulaz na Zapad. Sezonske ulaznice za ovu utakmicu ne važe, izuzeće su navijači sa desetogodišnjim ulaznicama. Kapije stadiona se otvaraju u 19 sati i molimo navijače da ranije uđu na tribine kako bi se izbjegle eventualne gužve na ulazima.

FK Željezničar obavještava navijače da svaki posjetioc uključujući i dijete prema propisima UEFA-e mora imati ulaznicu i da se sa ulaznicom može ući isključivo na predviđene ulaze naznačene na ulaznicama.

Utakmica se igra u četvrtak u 20:30 sati! Mi smo Željini, Željo je naš!