Prodaja ulaznica za susret 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Čelik, zvanično će početi od 10 sati.

Prodaja će se vršiti na Stadionu Grbavica na dan utakmice od 10 sati. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A i 25 KM za tribinu Zapad galerija. Cijena ulaznice za gostujuće iznosi 10 KM. Na stadionu će biti otvoreno pet ulaza za Jug, četiri ulaza za Sjever i jedan porodični ulaz, te jedan ulaz za Zapad. Kapije se otvaraju u 11:30 sati.

FK Željezničar moli navijače da svoje ulaznice kupe na vrijeme i da svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije kako bi se izbjegle neželjene gužve. Vlasnici godišnjih ulaznica će moći ući na svaki ulaz za previđenu tribinu kako bi umanjili gužvu prilikom ulaza. Ulazak za djecu do 12 godina će biti moguć samo uz roditelje koji su vlasnici godišnjih ulaznica i to na tribine Jug i Sjever dok ulazak djece bez ulaznice neće biti moguć na tribinu Zapad.

Ulaznice kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne ulaznice za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju ulaznica na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom ulaznica kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na Stadionu će inspekcija provjeravati ulaznice, a kod koga se pronađu falsifikovane ulaznice protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica se igra od 13 sati! Mi smo Željini, Željo je naš!