Razlika između nemogućeg i mogućeg je u odlučnosti, a to smo pokazali u proteklom periodu odličnim odzivom i voljom da se pomogne Klubu u prevazilaženju jednog od najtežih perioda u sto godina postojanja.

Vrijeme je da odlučnost pokažemo opet, ovaj put u drugoj kampanji koju smo najavili početkom ovog mjeseca, a to je kupovina ulaznica za derbi.

Nakon uspješne kampanje učlanjenja 10.000 navijača i dizanja praga na 15.000, navijači FK Željezničar kreću u drugu akciju – prodaja ulaznica za gradski derbi sa Sarajevom koji je na rasporedu 5. marta.

Model kampanje kupovine ulaznica je već poznat. U prodaji će biti pušteno 10.000 ulaznica po jedinstvenoj cijeni za svaku tribinu od 20 KM. To će klubu donijeti novih 200.000 KM.

U prvom dijelu kampanje ulaznice je moguće samo kupiti online, dakle putem interneta, a u zavisnosti od prodaje nastavit će se kupovina fizički na Stadionu Grbavica. Svi navijači koji ulaznicu kupe online, naredne sedmice će istu preuzeti na Stadionu Grbavica uz potvrdu kupovine sa e-maila.

Moguće je kupiti i virtualnu ulaznicu i tako pružiti podršku Klubu.

Sa 15 hiljada članova i 10 hiljada prodatih ulaznica okončali bi ovu akciju i klubu donijeli čak 500.000 KM koji će Klubu biti od itekakvog značaja!

Kako je 10 hiljada članskih karata rasprodano u rekordnom roku, nema sumnje da će tako biti i sa ulaznicama. Zato požuri, kupi svoju ulaznicu i pomozi Klubu!

Ističemo da ulaznice kupuju isključivo navijači Željezničara, dok će za gostujuće navijače ulaz biti besplatan.

Online kupovina ulaznica dostupna ovdje.

UČLANI SE, KUPI ULAZNICU!

Udruženje navijača FK Željezničar