Razlika između nemogućeg i mogućeg je u odlučnosti, a to smo pokazali u proteklom periodu odličnim odzivom i voljom da se pomogne Klubu u prevazilaženju jednog od najtežih perioda u sto godina postojanja.

Vrijeme je da odlučnost pokažemo opet, ovaj put u drugoj kampanji koju smo najavili početkom ovog mjeseca, a to je kupovina ulaznica za derbi.

Nakon uspješne kampanje učlanjenja 10.000 navijača i dizanja praga na 15.000, navijači FK Željezničar kreću u drugu akciju – prodaja ulaznica za gradski derbi sa Sarajevom koji je na rasporedu 5. marta.

Model kampanje kupovine ulaznica je već poznat. U prodaji će biti pušteno 10.000 ulaznica po jedinstvenoj cijeni za svaku tribinu od 20 KM. To će klubu donijeti novih 200.000 KM.

U prvom dijelu kampanje ulaznice je moguće samo kupiti online, dakle putem interneta, a u zavisnosti od prodaje nastavit će se kupovina fizički na Stadionu Grbavica. Svi navijači koji ulaznicu kupe online, naredne sedmice će istu preuzeti na Stadionu Grbavica uz potvrdu kupovine sa e-maila.

Moguće je kupiti i virtualnu ulaznicu i tako pružiti podršku Klubu.

Sa 15 hiljada članova i 10 hiljada prodatih ulaznica okončali bi ovu akciju i klubu donijeli čak 500.000 KM koji će Klubu biti od itekakvog značaja!

Kako je 10 hiljada članskih karata rasprodano u rekordnom roku, nema sumnje da će tako biti i sa ulaznicama. Zato požuri, kupi svoju ulaznicu i pomozi Klubu!

Ističemo da ulaznice kupuju isključivo navijači Željezničara, dok će za gostujuće navijače ulaz biti besplatan.

Online kupovina ulaznica dostupna ovdje.

UČLANI SE, KUPI ULAZNICU!

Udruženje navijača FK Željezničar

FK Željezničar