U okviru prve utakmice polufinala Kupa BiH, na Stadionu Grbavica, snage će odmjeriti fudbaleri našeg Željezničara i Slobode, a Klub je danas odredio cijene ulaznica.

Cijene ulaznica za susret prve utakmice polufinala Kupa BiH između FK Željezničar i FK Sloboda će iznositi za južnu tribinu 5 KM, sjevernu tribinu 8 KM, te za zapadnu tribinu 20 KM.

Prodaja ulaznica počinje u srijedu u 10 sati, a vršit će se na Stadionu Grbavica. Važna napomena da zbog ograničenog broja mjesta na zapadnoj tribini, svaka osoba mora imati ulaznicu, te nije moguć besplatan ulaz za djecu.

Na utakmici će biti otvorena na sjeveru pet, na jugu pet, a na zapadu dva ulaza. FK Željezničar moli navijače da dođu ranije da bi se izbjegle neželjene gužve, te da poštuju predviđene ulaze za godišnje karte.

Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica je na rasporedu u srijedu od 18 sati.