Prodaja ulaznica za revanš susret polufinala Kupa BiH između FK Željezničar i NK Široki Brijeg, zvanično će početi od 12 sati.

Prodaja će se vršiti u Fan shopu do 15 sati, a zatim u prodajnim kućicama. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM tribinu Istok, 5 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A i 25 KM za tribinu Zapad galerija.

Na stadionu će biti otvoreno šest ulaza za Sjever, te jedan ulaz na Zapad isključivo za gledaoce sa ulaznicom za Zapad. Na istočnoj tribini će biti otvorena dva ulaza. Kapije se otvaraju u 17 sati. Vlasnici godišnjih ulaznica za južnu tribinu, te vlasnici desetogodišnjih ulaznica utakmicu će moći pratiti i sa sjeverne tribine.

FK Željezničar moli navijače da svoje ulaznice kupe na vrijeme i da svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije kako bi se izbjegle neželjene gužve. Vlasnici godišnjih ulaznica će moći ući na svaki ulaz za previđenu tribinu kako bi umanjili gužvu prilikom ulaza.

Ulaznice kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne ulaznice za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju ulaznica na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom ulaznica kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na Stadionu će inspekcija provjeravati ulaznice, a kod koga se pronađu falsifikovane ulaznice protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica se igra od 18 sati! Mi smo Željini, Željo je naš!