Kao i prethodnih godina, i ove godine na sajmu Holiday Market će se naći kućica našeg Željezničara.

Sve pripreme su završene za peti Coca Cola Sarajevo Holiday Market, sajamsku manifestaciju s brojnim kulturnim i zabavnim sadržajima. Postavljene su drvene kućice koje su dio sajamskog dijela, a u kojima će se prodavati suveniri, odjevni predmeti, hrana i piće. Sajam počinje u srijedu, 09. 12. 2015. godine, a trajat će do 15. januara naredne godine.

Kao i prethodnih godina, FK Željezničar će i ove godine imati svoju kućicu. Kućice su postavljene na dvije lokacije, ispred BBi Centra i na Trgu Alije Izetbegovića, ispred Ekonomskog fakulteta. Pored uobičajne ponude, ovosezonski dresovi su stigli i biće u prodaji od srijedu u obje kućice, kao i u shopu na Grbavici.

– Željina kućica na Holiday Marketu je već postala tradicionalno mjesto za okup igrača i simpatizera FK Željezničar. Pozivamo sve navijače da i ove godine posjete Holiday Market i kupovinom artikala podrže Klub, poručio je navijačima Mak Dorić, marketing menadžer FK Željezničar.

Ovom prilikom obavještavamo navijače da se novi shop otvara na Stadionu Grbavica početkom naredne godine, sa mnogo boljim sadržajem, većim prostorom i fan zonom. Također, biće organizovani paketići, a detalji će biti objavljeni uskoro.

Posjetite Željine kućice na Holiday Marketu i kupovinom artikala pomozite voljenom Klubu.