Redžad Ćatić, potpredsjednik Skupštine FK Željezničar, obišao je danas radove na Stadionu Grbavica, te je podržao izgradnju istoka kupovinom desetogodišnje ulaznice.

Potpredsjednik Skupštine FK Željezničar i jedan od najuspješnijih predsjednika Kluba, Redžad Čatić, danas je posjetio Stadion Grbavicu, te izvršio uvid u građevinske radove. Poslije obilaska gradilišta sa direktorom Mirsadom Šiljkom izrazio je zadovoljstvo dinamikom i kvalitetom radova, te konstatovao da će Stadion Grbavica biti mjesto održavanja velikih fudbalskih događaja i domaćin fudbalske reprezentacije BiH.

Potpredsjednik Skupštine je također iskoristio priliku i kupovinom jedne desetogodišnje ulaznice podržao izgradnju istočne tribine. Ćatić se interesovao za poslovanje Kluba i izrazio je podršku svim strukturama.

FK Željezničar se zahvaljuje Redžadu Ćatiću na podršci, te ostalim članovima Skupštine koji su podržali izgradnju istočne tribine kupovinom desetogodišnje ulaznice, a to su: Enes Selmanović, Elvir Karišik (posredstvom kompanije Peti element), Melisa Gazdić, Mirza Bećirspahić (posredstvom Varadero caffe), Elvis Huremović i Anel Maksumić (posredstvom Udruženja 1921). Nekoliko članova je zahtijevalo anonimnost.

POGLEDAJ GALERIJU