FK Željezničar uz sponzorstvo kompanije Avaz roto press započeo je radove na farbanju još jednog reflektora na Stadionu Grbavica.

Nakon što su završeni radovi na farbanju reflektora na sjeveroistoku, u narednim danima počet će farbanje reflektora na sjeverozapadu. Sponzor rekonstrukcije reflektora je medijski partner Kluba, Avaz roto press, a radove će izvoditi kompanije Kristal i Hauk.

– Istinski mi je drago što je naš dugogodišnji medijski partner prepoznao trud i napore našeg kluba, te ovim potezom se upisao u historiju našeg kluba. Iskreno se zahvaljujem kompaniji Avaz što je pomogla projekat adaptacije stadiona kakav naš grad zaslužuje. FK Željezničar je sa svojim partnerima uspio da obezbijedi farbanje tri reflektora, jer to dugujemo prethodnim generacijama našeg kluba koje su obezbijedile te reflektore i ovo je najmanje što je ova garnitura sastavljena oko kluba mogla da uradi, kazao je Emir Dobrača iz Odjela marketinga FK Željezničar.

– Veliko mi je zadovoljstvo što smo na ovaj način kao dugogodišnji medijski partner FK Željezničar uozbilji našu saradnju te podržali ozbiljnost projekta izgradnje Stadiona Grbavica. Kompanija Avaz roto press je uvijek bila društveno-odgovorna kompanija i znala je prepoznati dobre priče i stvaranja novih vrijednosti jer i sama danas radi na tome, istakla je Jovana Marković-Vidaković, direktorica marketinga Avaza.