U nedjelju će Željezničar na našoj Grbavici dočekati ekipu Olimpica.

Cijene ulaznica za susret 16. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Olimpic će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, za članove 4 KM, sjevernu tribinu 8 KM, za članove 6 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM.

Obavještavamo navijače ovom prilikom da će porodični ulaz na sjevernu tribinu biti otvoren samo za roditelje sa djecom i imaoce junior članskih karata. Također, poseban ulaz na sjevernu i južnu tribinu će imati navijači sa godišnjim kartama. Na ulazima će biti table sa oznakama, a sve u cilju manje gužve i sigurnijeg ambijenta na stadionu.

Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice od 11 sati, a kapije se otvaraju u 13 sati.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 14:30 sati.

Mi smo Željini, Željo je naš!