U toku je prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2020/2021, a kupovina je moguća u Shopu FK Željezničar. Pokaži vjernost, podrži Klub!

Mogućnost kupovine sezonskih ulaznica imaju samo aktivni članovi FK Željezničar. Jedan član može kupiti jednu sezonsku ulaznicu. Ulaznice isključivo važe za utakmice M:tel Premijer lige BiH i Kupa BiH.

Cijene sezonskih ulaznica su:

  • Južna tribina – 40 KM
  • Sjeverna tribina – 70 KM
  • Istočna tribina – 130 KM
  • Zapadna tribina A1 – 250 KM
  • Sjeverna tribina (penzionerska) – 30 KM

Penzionerske sezonske ulaznice su u prodaji samo za sjevernu tribinu po cijeni od 30 KM i uz pokaz posljednjeg čeka. Svi navijači koji se žele učlaniti ili obnoviti članarinu, odnosno kupiti sezonsku ulaznicu moći će to uraditi u Shopu svakog radnog dana u terminu od 9:30 do 17:30 sati, te subotom od 09:30 do 14:30 sati.

Također, u prodaji je i preostali broj desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu, a šematski prikaz slobodnih mjesta dostupan je na Stadionu Grbavica.

Ukoliko utakmice u sezoni 2020/2021 budu otkazane uslijed više sile ili uslijed okolnosti na koje FK Željezničar ne može objektivno utjecati, Klub ne snosi odgovornost za otkazivanje utakmica, te samim tim nije obavezan Kupcu naknaditi štetu. Pod višom silom podrazumijevaju se događaji i okolnosti na koje FK Željezničar nije mogao utjecati ili otkloniti, a koji onemogućavaju prisustvo ili ograničavanje gledalaca na stadionu.