Fudbaleri našeg Željezničara će danas od 19:30 sati u Zenici odmjeriti snage sa domaćim Čelikom, a šef struke, Slavko Petrović, najavljuje borbenu igru sa kojom će Plavi izaći iz rezultatske krize.

Željezničar je u nizu od tri poraza, a izlaz iz krize će tražiti od 19:30 sati na Bilinom polju gdje će gostovati kod domaćeg Čelika. Novi šef struke Plavih, Slavko Petrović, najavljuje borbu za tri boda, te ističe da je upoznat sa kvalitetama ekipe Čelika.

Sa Čelikom sam već igrao u Bijeljini ove sezone, dakle poznajem ekipu. Željo šest godina nije pobijedio u Zenici, tradicija je takva, ali tradicija je tu i da se ruši, te me ona ne interesuje. Mene interesuju samo tri boda, a kako ćemo ih osvojiti nije bitno. Svi koji očekuju da ćemo lepršavom iggrom izaći iz krize, zalutali su u fudbal. Iz krize se izlazi borbenom i agresivnom igrom, kazao je Slavko Petrović pred gostovanje Želje u Zenici.

Plavi će igrati oslabljeni u Zenici zbog suspenzija Jovana Blagojevića, Adnana Šećerovića i Aleksandra Kosorića. Utakmicu u direktnom prenosu možete pratiti putem Moja TV.