U okviru Omladinske Premijer lige BiH omladinci našeg Željezničara su slavili pobjede kod domaće Mladosti DK. Juniori su bili bolji sa 5:1, dok su kadeti slavili sa 2:1.

Na Stadionu Luke u Visokom juniori našeg Željezničara su savladali domaću Mladost sa 5:1. Želju je u vodstvo doveo Mirza Šubo. Isti igrač je povisio na 2:0, a nedugo zatim i Armin Šehić se upisuje u listu strijelaca. Na 4:0 je povisio Adel Ajkunić, a peti gol za Plave postiže Kerim Palić. Konačnih 5:1 je postavio Amar Hasić.

Željo je igrao u sastavu: Karavdić, Palić, Šehić (Alešević), Ajkunić (Jusufi), Šubo, Bijedić (Babić), Ćubara (Brkan), Selak, Golić, Rizvanović, Kurtović (Džuho). Trener: Admir Adžem.

Prije pobjede juniora, i kadeti Želje su ubilježili nova tri boda. Ipak, domaći su poveli preko Trake. Nakon toga Željo pokazuje svoju snagu i preko kadetskih reprezentativaca Beširevića i Šabanadžovića dolazi do preokreta.

Plavi su igrali u sastavu: Mušija, Hećo, Šabanadžović, Osmanković, Velić, Beširević, Delić, Ivković (Selmanović), Šehić, Karišik i Hadžić (Brajlović).