U okviru 1/16 finala Kupa BiH, na Stadionu Grbavica, snage će odmjeriti fudbaleri našeg Željezničara i Krupe, a Klub je danas odredio cijene ulaznica.

Cijene ulaznica za susret 1/16 finala Kupa BiH između FK Željezničar i FK Krupa će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, sjevernu tribinu 8 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM. Godišnje karte vrijede za susret.

Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice. Na južnoj tribini će biti otvorena četiri ulaza, od toga jedan za godišnje. Također, na sjevernoj tribini su otvorena četiri ulaza. Na porodični ulaz mogu samo roditelji sa djecom.

Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica je na rasporedu u srijedu od 16 sati.