U okviru 21. kola BH Telecom Premijer lige BiH, na Stadionu Grbavica, snage će odmjeriti fudbaleri našeg Željezničara i Drine, a Klub je danas odredio cijene ulaznica.

Cijene ulaznica za susret 21. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Drina će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, za članove 4 KM, sjevernu tribinu 8 KM, za članove 6 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM.

Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice. Na južnoj tribini će biti otvorena tri, a na sjevernoj četiri ulaza. Na porodični ulaz mogu samo roditelji sa djecom, te navijači sa junior članskim karticama.

Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica je na rasporedu u subotu od 16:30 sati.

Mi smo Željini, Željo je naš!