FOTO / Odović: Znamo sve o protivniku i očekujemo novu pobjedu

Danas je u hotelu Terme na Ilidži održana konferencija za medije povodom odigravanja revanš susreta prvog pretkola Evropske lige između našeg Željezničara i Balzana.

Prisutnim medijima su se obratili šefovi stručnih štabova, Milomir Odović i Olivier Spiteri, te kapiteni ekipa, Marijan Antolović i Dylan Grima.

Riječ o sutrašnjoj utakmici su prvo dobili gosti sa Malte.

– Želim vam se zahvaliti na dolasku. Svi su ovdje veoma gostoljubivi, lijepo je biti ovdje. Što se tiče utakmice, očekujemo tešku utakmicu za nas. Željo je veliki klub za nas, znamo mnogo o našem protivniku, a i rezultat prve utakmice nam otežava stvar. Nismo ovdje samo na odmoru došli smo odigrati najbolje što možemo, kazao je Spiteri.

– Znamo da utakmica neće biti lagana za nas. Očekujemo tešku utakmicu, ali kao što je trener rekao daćemo sve od sebe sutra. Mnogim igračima je ovo prvi nastup u Evropi i cilj nam je skupiti iskustva, riječi su Gylana.

Potom su se prisutnim obratili šef struke i kapiten našeg Kluba.

– Pred ovu utakmicu, uzvratnu, stvari su ipak malo izjvesnije. Znamo sve o protivniku i nadam se da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu u kojoj ćemo nametnuti svoj način igre. Uz pripreme za ovu utakmicu mi se pripremamo i za prvenstvo, tako da se radilo u jakom intenzitetu. Raduje me povratak Kerima Memije koji je veoma bitan igrač u našoj ekipi, kazao je Odović.

– Ja se nadam istoj utakmici, da neću imati posla. Prva utakmica je mnogo riješila, vidjeli smo da smo kvalitetniji da smo bolja ekipa, i sutra se nadam da ćemo uz pravi pristup i agresivnu igru doći do nove pobjede, rekao je Antolović.

Ulaznice će se moći kupiti na dan utakmice i to na Stadionu Grbavica i u Ferhadiji od 9 do 17 sati, te na Stadionu Koševo od 18 sati do početka utakmice. Cijene ulaznica za ovu utakmicu će biti 5 KM u tribinu Jug, 8 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Zapad i 15 KM za VIP galeriju.

POGLEDAJ GALERIJU