Simbolično na Dan Kluba, 19. septembar, FK Željezničar predstavlja novi dizajn web stranice.

Dosadašnja verzija internet stranice FK Željezničar, pokrenuta je još 2012. godine. Do danas, objavljeno je više od 6.000 članaka, a arhiva fotografija i vizuala prelazi brojku od 15.000.

Nova internet stranica FK Željezničar, www.fkzeljeznicar.ba, donosi potpuno novi dizajn i mnoga poboljšanja koja će navijačima, simpatizerima i svim ostalim posjetiocima stranice omogućiti brzo i ugodno korištenje svih sadržaja.

Dizajn stranice je potpuno responsive, tj. prilagođen svim vrstama uređaja. Svim sadržajima od sada možete pristupiti bilo da koristite računar, tablet ili mobitel. Svakako preporučujemo da instalirate i aplikacije za pametne telefone.

Pored novosti, izvještaja i najava utakmica, tabele, statistike možete pratiti sadržaje iz Omladinske škole FK Željezničar, a osnovni dio stranice dostupan je i na engleskom jeziku.

Plavi na društvenim mrežama

Željezničar je izuzetno ponosan na “armiju” navijača koja Klub svakodnevno prati putem društvenih mreža. Željo je prvi fudbalski klub u Bosni i Hercegovini koji je verifikovao svoje profile na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Kada su u pitanju brojke, Plavi su i tu vodeći. Želju na Facebooku prati oko 190.000 navijača, dok broj Instagram pratilaca iznosi oko 77.000, a na TikToku 16.000.

Aplikacije za pametne telefone

Kvalitetan rad i svakodnevno izvještavanje FK Željezničar je potvrdio pokretanjem aplikacija za pametne telefone koji koriste Android i iOS operativne sisteme. Hiljade navijača i simpatizera FK Željezničar svakodnevno koristi aplikacije i tako se informišu o voljenom klubu.

Izradu internet stranice realizovao je web tim FK Željezničar uz podršku webID-a.

Mi smo Željini, Željo je naš!