U aprilu kako bi nagradili lojalnost svojih kupaca, partner FK Željezničar, kompanija Alma Ras račune u vrijednosti preko 50 KM umanjuje za 10 KM.

Udobne pidžame iz nove kolekcije, u maloprodajnim buticima, čekaju na vas po cijeni već od 32,90 KM. Obzirom da je ovo godina u kojoj se obilježava 20 godina postojanja kompanije, simbolično, prvih 20 kupaca nagrađuju se prigodnim poklonima.

Kreativna mašina iza imena Manners inspirisana je muškarcem u pokretu, bilo da je biznismen, sportista, avanturista ili umjetnik. Čime god se muškarac bavio, Manners pruža savršenu udobnost tokom cijelog dana zahvaljujući provjerenim krojevima, prirodnim i kvalitetnim materijalima, od kojih su izrađeni namjerno udobni odjevni komadi, koji pristaju svakom obliku muškog tijela. Nova kolekcija ruši predrasude i mijenja stereotipe – ove sezone Manners muškarci biraju odvažno i smjelo. Dolazi nam moderan piksel print, koji će razbiti monotoniju i osvježiti odraz u ogledalu. Istovremeno, ne bježi se ni od provjerenih klasika, čistih boja, ali i bezvremenskih pruga koje će se uklopiti u look Manners muškarca koji zna šta želi i ne pristaje na kompromise. Modni zaokret napravit će dvobojna brendirana guma inovativnog dizajna u ekskluzivnoj liniji – detalj koji će svaki outfit učiniti posebnim. Uživajte!