Kompanija Krivaja Metali postavlja novi krov na zapadnu tribinu Stadiona Grbavica

U Plavom salonu potpisan je ugovor o saradnji FK Željezničar sa kompanijom Krivaja Metal koja će postaviti krov na nenatkriveni dio zapadne tribine Stadiona Grbavica.

Direktor Fudbalskog kluba Željezničar, Mirsad Šiljak i direktor kompanije Krivaja Metali, Radenko Đurković, danas su u Plavom salonu Stadiona Grbavica potpisali ugovor o saradnji kojim je dogovorena rekonstrukcija nenatkrivenog dijela zapadne tribine Stadiona Grbavica. Postavljanje novog krova na zapadnu tribinu bit će završeno do 28. februara kada Plavi u prvoj utakmici proljetnog dijela BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine, na Grbavici dočekuju ekipu Širokog Brijega.
Zahvaljujući se kompaniji Krivaja Metali što je Fudbalski klub Željezničar prepoznala kao idealnog partnera, direktor Fudbalskog kluba Željezničar, Mirsad Šiljak, istakao je da je ovo samo početak saradnje.

– Kompanija Krivaja Metali je prepoznala pozitivne promjene koje se trenutno dešavaju u našem Klubu i odlučila biti dio nove plave priče. Jako nam je drago što smo dogovorili saradnju na obostrano zadovoljstvo i vjerujem da ćemo u budućnosti našu saradnju i produbiti, istakao je Šiljak te najavio da će se uskoro obznaniti i druge aktivnosti kada je u pitanju uređenje Stadiona Grbavica.

– Na osnovu naše dugogodišnje saradnje sa kompanijom Unigradnja koja je ujedno i dugogodišnji partner Kluba, izrazili smo želju da u što kraćem roku izgradimo krov na zapadnoj tribini i na taj način doprinesemo boljem ugođaju za sve navijače Željezničara. Vjerujem da naša saradnja neće završiti ovim projektom i da će biti dugoročna, rekao je direktor kompanije Krivaja Metali, Radenko Đurković.

Kompanija Krivaja Metali d.o.o. Zavidovići u stopostotnom je privatnom vlasništvu tri privredna društava. Od maja 2007. godine posluje pod nazivom Društvo za projektovanje, proizvodnju, promet i usluge Krivaja Metali d.o.o. Zavidovići. Danas, kompanija Krivaja Metali zapošljava 110 radnika i raspolaže sa oko 9000 m2 prostora u industrijskim halama i 13.000 m2 skladišnog prostora sa potrebnom infrastrukturom.

Svi navijači koji kupe polugodišnju ulaznicu za zapadnu tribinu direktno ce učestvovati u projektu natkrivanja tribine. Cijena polugodišnje ulaznice u pretprodaji koja traje do 15. februara, sa članskom karticom iznosi 100 KM (125 KM bez), dok ce cijena nakon pretprodajnog roka iznositi 120 KM sa članskom (150 KM bez). Prodaja počinje od 1. februara.

POGLEDAJ GALERIJU