Nakon 13 utakmica bez poraza Plavi su poraženi od Zrinjskog sa 1:0, a borba za prvaka se nastavlja prekosutra kada na Grbavicu stiže zenički Čelik. Vedran Kjosevski poziva sve navijače da podrže naš tim i da se zajedno vratimo na pobjednički kolosijek.

Željezničar je u proteklih 14 utakmica zabilježio 12 pobjeda, te po jedan remi i poraz. Sjajna serija Plave lokomotive zaustavljena je u Mostaru gdje smo minimalno poraženi od Zrinjskog. Priliku za povratak na pobjednički kolosijek Željo ima u srijedu protiv Čelika iz Zenice.

– Dobro smo otvorili drugi dio sezone, prve dvije utakmice, što nam mnogo znači. U Mostaru nismo odigrali na nivou međutim smatram da smo izvukli pouke iz te utakmice i da ulazimo skoncentrisani u utakmicu sa Čelikom. Želimo se vratiti na pobjednički put što ćemo uz podršku navijača u koju ne sumnjam i uspjeti, rekao je Vedran Kjosevski čuvar mreže Plavih koji je primio najmanje golova među standardnim golmanima Premijer lige BiH.

Utakmica Željezničara i Čelika se igra u srijedu u 15 sati, a prodaja ulaznica po uobičajenim cijenama počinje u srijedu u 10 sati.