Naši omladinci su igrali utakmice 19. kola Omladinske Premijer lige BiH. Juniori su savladali Zrinjski sa 3:0, dok su kadeti bili bolji rezultatom 6:1.

Juniori našeg Željezničara nastavljaju sa dominacijom u prvenstvu. Fudbaleri predvođeni Admirom Adžemom su savladali vršnjake Zrinjskog rezultatom 3:0. Dva gola su djelo našeg talentovanog napadača, Dženisa Beganovića koji je nedavno debitovao za prvi tim. Treći gol je postigao Amer Hiroš.

Željo je igrao u sastavu: Ćutahija, Bašović (Čerkez), Ćubara, Osmanković, Palić, Hasanović (Ovčina), Beganović, Hiroš (Omerdić), Mujagić (Kalajdžić), Midžić, Ragipović (Ejubović).

Kadetska selekcija je također savladala Zrinjski, ali sa mnogo većim rezultatom. Puleni Adina Mulaosmanovića su deklasirali rivala sa čak 6:1. Po dva gola su postigli Denis Žerić i Emir Tukić, a po jedan su dodali Benjamin Šehić i Abdulah Maslo.

Za Plave su igrali: Karavdić, Kurtović, Maslo, Hadžić, Behram (od 63. Merdžanić), Žerić (od 71. Mulahusejnović), Bijedić (od 58. Džindo) , Hasanović (od 76. Mostarlić), Šabanadžović, Šubo (od 41. Tukić), Šehić.

Juniori su zadržali prvu poziciju na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Širokog Brijega. Kadeti su se ovom pobjedom probili na drugo mjesto, te sada zaostaju za prvoplasiranim Sarajevom jedan bod.