Informacije o kupovini dresova u fan shopu

Slijedom brojnih upita i velikog interesovanja naših vjernih navijača te u cilju adekvatnog informisanja javnosti, rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar obavještava sve navijače i simpatizere da je do nedostatka nove garniture opreme u klupskom fan shopu došlo isključivom odgovornošću dobavljača opreme.

Iako je ugovorom definisano da će puni asortiman opreme na adresu Kluba stići najkasnije do sredine mjeseca jula, zastupnik brenda Diadora je u potpunosti zakasnio sa isporukom čime je Klubu nanesena nesaglediva materijalna i nematerijalna šteta.

Nakon posljednjih razgovora sa dobavljačem, izvjesno je da oprema na klupsku adresu neće stići još najmanje desetak dana, a Klub će učiniti sve što je u njegovoj moći da ovaj proces maksimalno ubrza.

Cjelokupan iznos na ime ugovorenih kazni i penala prema dobavljaču opreme bit će ukalkulisan u promotivnu cijenu dresova koja će biti ponuđena i koja će predstavljati vid kompenzacije prema navijačima zbog navedenog propusta. Klub će sve navijače blagovremeno informisati o tome koji kontingent dresova će biti ponuđen po atraktivnoj promotivnoj cijeni.

POGLEDAJ GALERIJU