U prodaji ograničena serija majica Budimpešta 90’.

Zadnji napad, velika prilika, 1-0 vodi Željezničar! Trenutak koji se ne dešava tako često, još su rjeđi oni koji će zauvijek ostati urezani u vrijeme i historiju, kao Zubandan! Sličan trenutak smo doživjeli 16.07.2015. godine u Budimpešti. Gol iz Budimpešte još nije toliko značajan kao gol koji je postigao Hadis Zubanović, ali je jako bitan za budućnost FK Željezničar. Dženisov gol oslikava karakter FK Željezničar, karakter mlade ekipe koju predvode igrači iz naše škole fudbala i karakter navijača koji su bez prestanka bodrili naš Klub i više od 90 minuta susreta u Budimpešti. To je gol koji će pamtiti ova generacija naših navijača, kao što su prethodne generacije pamtile neke druge golove, a samo rijetki imaju sreću da pamte i dožive više sličnih trenutaka. Ovaj trenutak je rezultat zajedničke borbe FK Željezničar i naših navijača. Ovo je trenutak za one koji žive Željezničar i koji nikada nisu prestali vjerovati u ideju FK Željezničar.

FK Željezničar želi omogućiti navijačima da ovaj trenutak sačuvamo i zbog toga će se od sutra, 22.07.2015. godine, od 14 sati u Fan shopu, u prodaji naći ograničena serija majica Budimpešta 90’.

Na majicama se nalazi štit FK Željezničar kao simbol Kluba i stihovi pjesme kojom su navijači u Budimpešti nosili našu ekipu do pobjede. To je prirodna, neraskidiva veza između kluba i naših navijača, još jednom potvrđena. Majice su u plavoj i crnoj boji.

Cijena majice: 25 KM. Članovi imaju 10% popusta.

Broj majica je ograničen na 100 plavih i 100 crnih.

Kupovinom artikala FK Željezničar pomažete radu Kluba.

Mi smo Željini, Željo je naš!