Radovi na istočnoj tribini Stadiona Grbavica su u posljednjoj fazi, a u narednoj sedmici započet će i postavljanje stolica.

Nove stolice na Stadion Grbavica stižu za nekoliko dana, a već u utorak počinju priremni radovi za postavljanje. Sve stolice bi trebale biti postavljenje do naredne subote, 18. marta, kada će naša nova istočna tribina zasjati punim sjajem. Podsjećamo, otvaranje tribine očekuje se početkom aprila na startu Lige za prvaka. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške naših navijača, ali i makismalnih napora Kluba te izvođača radova GP Butmir, koji je zaista odradio vrhunski posao.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsjećamo, samo osam dana je ostalo do izvlačenja dobitnika u nagradnoj igri koju je FK Željezničar organizovao u saradnji sa partnerom AC – Betanija. Podsjećamo, oko 300 kupaca desetogodišnjih ulaznica do sada je steklo pravo učešća u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada posebno uređeni  automobil u plavo-bijeloj boji, Opel Adam „Željo edition“. Ostale nagrade su putovanje za dvije osobe u Tursku, sa boravkom u hotelu sa pet zvjezdica te Philips LCD TV. Nagradna igra završava 15. marta, što znači da je ostalo samo pet dana da se priključite i kupovinom desetogodišnje ulaznice steknete pravo učešća u nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika je zakazano za 18. mart na Stadionu Grbavica u poluvremenu utakmice protiv Radnika.

„A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu…“

 

https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/videos/1265808630167549/