FOTO: U Plavom salonu održano druženje sa legendama FK Željezničar

Druženje predstavnika FK Željezničar sa legendama Kluba održano je večeras u Plavom salonu Stadiona Grbavica. U svojstvu domaćina, legende su ugostili predsjednik NO, Senad Misimović, predsjednik UO, Vedran Vukotić, član UO, Almir Hadžiosmanović i direktor Kluba, Mirsad Šiljak te im predstavili trenutnu situaciju, projekte i viziju FK Željezničar. Ovom prilikom, rukovodstvo Kluba je legendama ponudilo mogućnost korištenja Plavog salona za svoja redovna mjesečna druženja te im je simbolično uručilo godišnje ulaznice za VIP galeriju Stadiona Grbavica.

– Ovo je prvi put da se jedno rukovodstvo Kluba sjetilo legendi koje su dali svoj veliki doprinos rezultatima FK Željezničar u prošlosti. Sretni smo i ponosni što smo večeras bili u prostorijama novog Plavog salona i hvala rukovodstvu na pozivu. Ovi ljudi imaju našu punu podršku, istakao je u ime legendi Kluba, Zdenko Jelić.

Legende Kluba koje su večeras bile prisutne su Mišo Smajlović, Enver Hadžiabdić, Boris Bračulj, Zdenko Jelić, Hamo Dizdarević, Enver Kapidžić, Dino Đurbuzović, Tarik Hodžić i Refik Šabanadžović.

Rukovodstvo FK Željezničar se svim legendama zahvaljuje na dolasku te izražava nadu da će se na narednom druženju priključiti i ostale legende i zaslužni igrači i uposlenici našeg Kluba.

Mi smo Željini, Željo je naš!

POGLEDAJ GALERIJU