Klub obavještava sve navijače i simpatizere da je 27. decembra 2021. godine u prostorijama Plavog salona održan sastanak, a potom i druženje sa legendama i veteranima Kluba. Sastanak je organizovan na inicijativu Radne grupe za izradu strategije Kluba koja je svim prisutnim Željinim legendama i veteranima prezentirala osnovne smjernice Strategije Kluba za naredne četiri godine, a dokument će uskoro biti finaliziran i upućen prema Skupštini Kluba.

Legende Kluba su istakle podršku osnovnim reformskim prijedlozima sadržanim u Strategiji, te istakli kako bez obzira na poteškoće u trenutnom poslovanju Kluba, perspektiva zasnovana na strateškim ciljevima daje nadu za svijetlijom budućnosti Kluba.

Sastanku su uz članove Radne grupe za izradu Strategije Kluba prisustvovali v.d. predsjednik Upravnog odbora Oro Ibrišimović, predsjednik Skupštine Edin Cernica, te novi direktor Edison Pavlović.

Među brojnim legendama Kluba učešća su uzeli Rastislav Rade Matić, Hamo Dizdarević, dr. Josip Jurišić, Branimir Jelušić, Mišo Smajlović, Zdenko Jelić, Enver Hadžiabdić, Tarik Hodžić, Enver Kapidžić, Džemaludin Šerbo, Senad Arnautović, Bulend Biščević, Dragan Škrba, Nusret Kadrić i Duško Jovanović dok su se putem video poziva priključili Radmilo Mihajlović, Josip Čilić, Admir Adžem, a Nenad Starovlah se svim prisutnima prethodno obratio pismom i pozdravima.

POGLEDAJ GALERIJU