Ekipa Željezničara obavila je redovan trening na glavnom terenu Grbavice, a sutra će otputovati u Etno selo Stanišići gdje će boraviti i trenirati do subotnje utakmice.

Željezničar u narednom kolu gostuje u Bijeljini kod Radnika, a susret se igra u subotu s početkom od 17 sati. Plavi su na posljednje četiri utakmice neporaženi i u dobroj atmosferi očekuju derbi kola u Bijeljini. Ekipa je danas trenirala na Grbavici, a trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu izuzev Pavića i Veselinovića koji imaju lakše povrede.

– Očekuje nas borba s direktnim protivnikom u borbi za Evropu. Očekujemo tvrdu utakmicu i nadamo se povoljnom rezultatu. Igrači su svi spremni, atmosfera u ekipi je dobra nakon posljednje utakmice. Nadamo se najboljem i osvajanju tri boda, kazao je Bakir Šerbo, trener u stručnom štabu FK Željezničar.

Plavi sutra putuju u Etno selo Stanišići gdje će boraviti i trenirati do utakmice koju će sutra na konferenciji za medije najaviti šef struke, Amar Osim. U nastavku pogledajte fotogaleriju s današnjeg treninga.

POGLEDAJ GALERIJU